All news & articles

Gemius castiga licitatia pentru masurarea audientei online în Danemarca

Gemius a semnat un contact pe trei ani cu Danske Medier Research (DMR) – companie independenta care furnizeaza date pentru Danish Online Index (DOI) – biroul oficial de masurare a traficului online.

Dupa ce timp de doi ani DMR a cautat un tool complet care sa masoare audienta online in Danemarca, din primavara anului 2020 Gemius revine pe piata din Danemarca cu gemiusAudience, fiind singurul produs care a convins intreaga piata online.

Gemius ne ofera un set-up atat modern, cat si foarte usor de folosit. Cu solutia lor putem raspunde simplu si rapid la nevoile mai multor parteneri din piata. Acum chiar daca publisherii isi doresc sa afle date generale despre audienta online sau cifre despre utilizatori sau vor sa mearga mai departe si sa analizeze un target grup o pot face in totalitate cu solutia de la Gemius

Dorthe Bjerregaard-Knudsen - Director DMR

In Romania, gemiusAudience, solutia castigatoare in Cehia, Danemarca, Polonia, Turcia si Ungaria, este disponibila si folosita de catre cele mai mari agentii de media si clienti de publicitate.

Article image not available